“Jezelf soepeler en fitter voelen, lichamelijk en mentaal. Dat is waar yoga voor mij over gaat.”

Yoga studio

Ik geef les in mijn yoga studio aan huis. In mijn lessen combineer ik elementen uit verschillende yoga stromingen: Ashtangha en Vinyasa (energieke, vloeiende yoga), Yin (yoga waarbij je langer in dezelfde houding blijft), Hatha (een rustige, zachte yoga vorm) en Pranayama (beheersing van de ademhaling, wat in alle yoga vormen terugkomt).

Elke week probeer ik weer andere combinaties te maken, of nieuwe elementen toe te voegen. We starten altijd met een (korte) meditatie.

Power Yoga

Dit is een energieke les, met veel vloeiende, doorgaande bewegingen. Je bloed gaat harder stromen en je hartslag verhoogt. Kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit staan centraal. Je raakt je bewust van je grenzen, van wat goed voelt en wat je lichaam je vertelt.

Stress Relief Yoga

In deze les gaat het er rustiger aan toe en is er meer ruimte voor herstel. We doen wat meer meditatie, stretches en Yin Yoga. Dit is een uitstekende les voor bijvoorbeeld hardlopers, andere sporters of mensen met een drukke baan. Yoga is ook: de kunst van het loslaten.

Mannen Yoga

Wie denkt dat yoga alleen voor vrouwen is, vergist zich. Yoga is voor iedereen. Daarom geef ik op maandagavond een speciale mannen yoga les. Met krachtige houdingen en flows, maar ook met ontspanning en balans. We beginnen actief en eindigen met Yin, voor lange spieren en rust.

Lesrooster

In mijn yoga studio heb ik plek voor maximaal 10 deelnemers per les. Wil je een keer meedoen? Informeer vooraf of er plek is.
Power Yoga

Dinsdag 19.30 tot 20.45 uur

Stress Relief

Woensdag
9.30 tot 10.45 uur
19.00 tot 20.15 uur
20.30 tot 21.45 uur

Prijzen

Kom je iedere week naar een vaste les, dan koop je een 10-rittenkaart voor € 125,- (max. 1 jaar geldig).

Voor een losse les betaal je € 15,-.

Prijzen zijn inclusief yoga mat, andere materialen en Pukka-thee.


KvK 61167738 | alle rechten voorbehouden Julia Fagel 2016
Webdesign: Zand en Parels | Content: Marieke Jansz | Fotografie: Sanneke Beer, Herman van Heusden en Julia Fagel.